• Ma - Vr 08.00 - 18.00 / Za 09.00 - 17.00
  • Cookweg 21, 4462 HE Goes
  • Tel: 0113-217669 - Email: info@dahabautos.nl

Over Ons

WELKOM BIJ DAHAB AUTO’S!

Service en kwaliteit staan bij Dahab centraal. Kiest u voor Dahab, dan kiest u voor betrouwbare auto’s die nog jaren mee zullen gaan. En dat loont, ook voor ons. Na te zijn begonnen in 2006, zijn we in 2012 verhuist naar onze moderne showroom aan de Cookweg in Goes.

Ons streven is om aan al uw wensen te voldoen. Klantentevredenheid staat bij ons dan ook centraal. Eenvoudig gezegd, geen moeite is teveel om uw wensen, waar mogelijk, uit te voeren.

Neem gerust contact met ons op. Binnen de openingstijden bent u altijd welkom om de auto’s te bezichtigen, maar ook buiten de openingstijden zijn wij altijd telefonisch bereikbaar.

Bij deze nodigen we u uit een kijkje te komen nemen in onze showroom. Koffie is altijd inclusief!

 

Onze oude locatie

Dahab Auto’s is in 2006 opgericht als een klein familiebedrijfje voor het inkopen, verkopen en onderhouden van auto’s. De passie en gedrevenheid die wij sinds het begin hoog in het vaandel hadden, zijn in de loop der jaren onze kernwaarden gaan vormen.

oude-pand

Onze nieuwe locatie

In 2012 zijn wij gegroeid tot een van de grootste autobedrijven in Zeeland. Ondanks de groei zijn we nog een echte familiebedrijf met gevoel voor persoonlijk contact en betrouwbaarheid. Dit gevoel geven wij dan ook graag mee aan de klant en hierdoor staan bij Dahab Auto’s service en kwaliteit altijd centraal.

dahab24

ONZE VOORDELEN

Bezoek onze ruime showroom van maar liefst 600 m2!

Dahab Auto’s beschikt over zeer  goed opgeleide monteurs in  een moderne en functionele werkplaats met 5 bruggen. Wij werken met de nieuwste apparatuur en gereedschappen om u zeer goed van dienst te kunnen zijn.

Wilt u direct over een auto beschikken, maar heeft u op dit moment even niet de financiële middelen? Maak dan kennis met één van de vele vormen van flexibel betaalgemak die wij u aanbieden in samenwerking met De Autofinancier.

KLANTEN REVIEWS

TEAM DAHAB AUTO'S

dahab5
TEL: 0113-21766
dahab10
TEL: 0113-21766
dahab9-1024x682
dahab6-kopie