• Ma - Vr 08.00 - 18.00 / Za 09.00 - 17.00
  • Cookweg 21, 4462 HE Goes
  • Tel: 0113-217669 - Email: info@dahabautos.nl

Werkplaats

DAHAB AUTO’S WERKPLAATS

AFSPRAAK MAKEN

Naam

Email

Telefoon

Merk/Model

Aantal KM (optioneel)

Gewenst Tijdstip

Als u de formulier invult dan maakt u een afspraak voor een servicebeurt, zonder verplichtingen. Er wordt binnen 48 uur contact met u opgenomen om de afspraak te bevestigen.

Bespaar uzelf tijd door hierboven direct een afspraak in te plannen. Als u de afspraak ingepland heeft zullen wij contact opnemen om de afspraak te bevestigen.

WERKPLAATS OPENINGSTIJDEN
Zondag Gesloten
Maandag 8:00 - 17.00
Dinsdag 8:00 - 17.00
Woensdag 8:00 - 17.00
Donderdag 8:00 - 17.00
Vrijdag 8:00 - 17.00
Zaterdag Gesloten

OLIE VERVERSEN

REM ONDERHOUD

AIRCONDITIONING

APK

ELECTRISCHE PROBLEMEN

BANDEN EN VELGEN SERVICE

Algemeen
Bij Dahab Auto’s kunt u terecht voor alle mogelijke reparaties. Alle reparaties gebeuren binnen de eigen werkplaats, hierdoor heeft Dahab Auto’s alles in eigen hand en wordt u gegarandeerd van de beste service tegen een scherpe prijs.

Dahab Auto’s beschikt over een moderne werkplaats met professionele apparatuur. Daarnaast wordt er gewerkt met vakbekwame en zeer goed opgeleide monteurs. Deze worden middels cursussen en trainingen voortdurend bijgeschoold om u van professionaliteit, deskundigheid en kwaliteit te garanderen.

Garantie
Het inspecteren van uw auto is een zaak van vertrouwen en dat begrijpen wij bij Dahab Auto’s heel goed. Wij beschikken over een erkend BOVAG-certificaat, hierdoor kunnen wij u de beste kwaliteit en service leveren. Onze occasions worden geleverd met een bijbehorende onderhoudshistorie en een Nationale Auto Pas (NAP). U krijgt garantie op al onze verrichte werkzaamheden.

Reparaties
U kunt bij Dahab Auto’s terecht voor het inspecteren, onderhouden en het repareren van uw auto. Heeft u vragen? Kom gerust langs, wij zullen uw auto inspecteren en een eerlijk advies geven. Tevens zullen wij bij u altijd om goedkeuring vragen alvorens wij een reparatie verrichten.

Leenauto
Uw auto kan het altijd plotseling begeven. Geen paniek, bij Dahab Auto’s kunt u (zonder afspraak) terecht voor reparaties. Bij schade of een grote beurt krijgt u van ons een gratis leenauto.

Snelle service
Wij begrijpen het belang van een snelle en een betrouwbare service. Wij zullen er alles aan doen om binnen onze mogelijkheden uw belangen te behartigen.

Specificaties

  • 300m² werkplaats
  • 5 bruggen
  • Scherpe onderhoud- en APK tarief
  • Zonder afspraak
  • APK keuring
Heeft u een vraag? Bel ons direct!
0113-217669