loder_img.gif

Een moment geduld aub,
wij zijn uw verzoek aan het verwerken....

Actie weken

U profiteert t/m 12 december van vele acties waaronder de gratis wintercheck t.w.v. €39,45.

Streng winterweer kan onverwachte en ongewenste ongemakken aan uw auto veroorzaken. Een extracontrole van juist die onderdelen die het zwaarder te verduren krijgen bijdeze weersomstandigheden is daarom aan te raden.

Tijdens de wintercheck controleert onze servicemonteur uw auto op 19 cruciale punten, waaronder (devorst-bescherming van) het koelsysteemen de accu. Maar ook de verlichting, ruitenwissers, schokdempers en bandenkrijgen de vereiste aandacht. Op dat u veiligenzonder zorgenkunt blijven rijden. Een geruststellende gedachte, toch? Maak snel een afspraak voor deze check.

Vragen?
Neem contact met ons op

Al onze medewerkers staan klaar om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Heeft u vragen of advies nodig? Neem dan gerust contact met ons op.

Contact
loc.png Cookweg 21,
4462 HE Goes
phn.png 0113-217669
email.png info@dahabautos.nl
Heeft u ons

AANBOD AL GEZIEN?

Wij hebben speciaal voor u meer dan 100 betrouwbare occasions geselecteerd. Benieuwd? Neem dan snel een kijkje in onze online showroom.

testimonial_image_1600348358.png

Bij Dahab Auto's doen wij al bijna 14 jaar ons uiterste best om de beste service te verlenen. Wij hebben zelf van kleins af aan al liefde voor auto’s. Dit is door de jaren heen alleen maar gegroeid.

testimonial_logo_1551186863.png

#dahabautosins.png

  • phone.png
  • mail.png
  • map.png
  • whatsaap.png
Morgen Internet - Zorgeloos website