loder_img.gif

Een moment geduld aub,
wij zijn uw verzoek aan het verwerken....

Corona maatregelen

Wij volgen de ontwikkelingen en de adviezen vanuit het RIVM op de voet. Wij stellen de gezondheid van onze klanten en onze medewerkers uiteraard voorop!

Welke extra voorzorgsmaatregelen nemen wij?

· Wij monitoren de gezondheid van al onze medewerkers. Iedereen met klachten blijft zoals voorgeschreven door het RIVM thuis;
· Wij zorgen voor een werkomgeving waarin medewerkers op ruime afstand (anderhalve meter of meer) van elkaar kunnen werken. Dat geldt ook voor afstand tot klanten;
· Al onze monteurs werken met handschoenen;
· Wij wassen onze handen met grote regelmaat;
· Wij desinfecteren telkens de autosleutels. Dit doen wij bij inname van het voertuig en als het voertuig weer afgeleverd wordt;
· In onze werkplaatsen werken wij altijd met stoel, stuur en pookhoezen;
· Toiletten, wasbakken, kantines , klantenwachtruimtes, showroomwerkplekken en receptiebalies houden wij extra schoon;
· Wij nemen te allen tijde de geldende hygiëneregels in acht;

Wat vragen wij van u?

Bij verkoudheidsklachten zoals hoesten en koorts om het bezoek aan onze winkel uit te stellen tot het moment dat de klachten zijn verdwenen. Heeft u een afspraak staan, verzet deze dan indien u klachten heeft.

Heeft u nog vragen?

Wij vertrouwen erop dat wij u op deze wijze goed hebben geïnformeerd over onze voorzorgsmaatregelen. Mocht u toch nog vragen hebben dan kunt u altijd contact opnemen met één van onze collega’s. Klik    hier  voor alle telefoonnummers. 

Vragen?
Neem contact met ons op

Al onze medewerkers staan klaar om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Heeft u vragen of advies nodig? Neem dan gerust contact met ons op.

Contact
loc.png Cookweg 21,
4462 HE Goes
phn.png 0113-217669
email.png info@dahabautos.nl
Heeft u ons

AANBOD AL GEZIEN?

Wij hebben speciaal voor u meer dan 100 betrouwbare occasions geselecteerd. Benieuwd? Neem dan snel een kijkje in onze online showroom.

testimonial_image_1551188993.png

Bij Dahab Auto's doen wij al bijna 14 jaar ons uiterste best om de beste service te verlenen. Wij hebben zelf van kleins af aan al liefde voor auto’s. Dit is door de jaren heen alleen maar gegroeid.

testimonial_logo_1551186823.png

#dahabautosins.png

  • phone.png
  • mail.png
  • map.png
  • whatsaap.png