loder_img.gif

Een moment geduld aub,
wij zijn uw verzoek aan het verwerken....

Financial Lease

Met Financial Lease maakt u gebruik van de mogelijkheid om een occasion te leasen zonder dat dit ten koste gaat van uw liquiditeit.

Bovendien profiteert u van fiscale voordelen. Gedurende de looptijd geldt een vaste afschrijving, vaste maandelijkse leasekosten en zijn er geen kilometerbeperkingen. Na de overeengekomen looptijd is de Financial Lease auto uw eigendom.

Wat is een Financial Lease auto?
Met Financial Lease blijft de auto uw economisch eigendom en staat deze bij uw bedrijf op de balans. Aan het einde van de contractperiode en na betaling van uw laatste leasetermijn bent u de juridische eigenaar. Hiermee spreidt u uw betalingen en helpt u de liquiditeit van uw onderneming gezond te houden.

Financial Lease occasion bij Dahab Auto's
Via onze lease calculator kunt u in een paar stappen uw persoonlijke lease tarief berekenen. Deze calculator vindt u bij iedere auto op onze aanbod-pagina. 

Vragen?
Neem contact met ons op

Al onze medewerkers staan klaar om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Heeft u vragen of advies nodig? Neem dan gerust contact met ons op.

Contact
loc.png Cookweg 21,
4462 HE Goes
phn.png 0113-217669
email.png info@dahabautos.nl
Heeft u ons

AANBOD AL GEZIEN?

Wij hebben speciaal voor u meer dan 100 betrouwbare occasions geselecteerd. Benieuwd? Neem dan snel een kijkje in onze online showroom.

testimonial_image_1551188993.png

Bij Dahab Auto's doen wij al bijna 14 jaar ons uiterste best om de beste service te verlenen. Wij hebben zelf van kleins af aan al liefde voor auto’s. Dit is door de jaren heen alleen maar gegroeid.

testimonial_logo_1551186823.png

#dahabautosins.png

  • phone.png
  • mail.png
  • map.png
  • whatsaap.png
Morgen Internet - Zorgeloos website