loder_img.gif

Een moment geduld aub,
wij zijn uw verzoek aan het verwerken....

Online kopen

Het online kopen van bijvoorbeeld kleding en elektronica is tegenwoordig heel gebruikelijk. Het is makkelijk, snel en er zijn geen verrassingen over de service.

Het online kopen van bijvoorbeeld kleding en elektronica is tegenwoordig heel gebruikelijk. Het is makkelijk, snel en er zijn geen verrassingen over de service. Waarom zou dat bij het kopen van een auto anders moeten zijn? Bij Dahab Auto’s vinden we dat onze klanten hetzelfde gemak en service verdienen. De auto’s van onze Online Selectie kun je eenvoudig vanaf de bank kopen zonder een bezoek aan onze vestigingen. Wij bezorgen de auto vervolgens binnen 5 werkdagen bij jou thuis. Gemak, snelheid en service zoals je gewend bent bij een online aankoop.

Hoe werkt het? 
1. Uw occasion kunt u reserveren door 250 euro aan te betalen. De aanbetaling wordt verrekend met het uiteindelijke aankoopbedrag. Indien u alsnog besluit om de occasion niet te kopen, ontvangt u de aanbetaling terug minus 95 euro voor het transport van de auto en administratie kosten. 

2. Nadat Dahab Auto’s uw aanbetaling heeft ontvangen. Neemt één van onze verkoopadviseurs direct contact met u op over de vervolgstappen. Bijvoorbeeld het verkopen van uw huidige auto of het afsluiten van een financiering. Ook kunt u direct een afspraak maken voor de levering van de auto. Houdt u er wel rekening mee dat wij in het weekend geen auto's afleveren. 

3. Bij aflevering van de occasion kunt u van te voren of ter plaatse het resterende aankoopbedrag betalen. Vervolgens wordt de auto overgeschreven en is daarmee uw eigendom. 

Vragen?
Neem contact met ons op

Al onze medewerkers staan klaar om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Heeft u vragen of advies nodig? Neem dan gerust contact met ons op.

Contact
loc.png Cookweg 21,
4462 HE Goes
phn.png 0113-217669
email.png info@dahabautos.nl
Heeft u ons

AANBOD AL GEZIEN?

Wij hebben speciaal voor u meer dan 100 betrouwbare occasions geselecteerd. Benieuwd? Neem dan snel een kijkje in onze online showroom.

testimonial_image_1600348358.png

Bij Dahab Auto's doen wij al bijna 14 jaar ons uiterste best om de beste service te verlenen. Wij hebben zelf van kleins af aan al liefde voor auto’s. Dit is door de jaren heen alleen maar gegroeid.

testimonial_logo_1551186863.png

#dahabautosins.png

  • phone.png
  • mail.png
  • map.png
  • whatsaap.png
Morgen Internet - Zorgeloos website