Veilig en betrouwbaar
online uw auto kopen

Online uw auto kopen

Bij Dahab Auto’s vinden we dat onze klanten hetzelfde gemak en service verdienen. De auto’s van onze Online Selectie kun je eenvoudig vanaf de bank kopen zonder een bezoek aan onze vestigingen. Wij bezorgen de auto vervolgens binnen 5 werkdagen bij jou thuis. Gemak, snelheid en service zoals je gewend bent bij een online aankoop.

Hoe werkt het?

  1. Elke van onze occasions kunt u kopen via de knop Online Kopen. Zodra u het online koopformulier heeft ingevuld en op akkoord heeft geklikt, kunt u meteen de betaling uitvoeren. Nadat wij uw betaling hebben ontvangen is de koop op afstand tot stand gekomen. Gefeliciteerd, u heeft zojuist uw droomauto gekocht!  

2. Nadat Dahab Auto’s uw bevestiging en betaling heeft ontvangen, neemt één van onze verkoopadviseurs direct contact met u op over de vervolgstappen. Bijvoorbeeld het verkopen van uw huidige auto of het afsluiten van een financiering. Ook kunt u direct een afspraak maken voor de levering van de auto. Houdt u er wel rekening mee dat wij in het weekend geen auto’s afleveren.

3. Bij aflevering wordt de occasion door  één van onze verkoopadviseurs aan u overhandigd. Wij zorgen ervoor dat alle administratie is afgerond bij de aflevering zodat u meteen van de auto kunt genieten. Zou de aankoop toch niet bevallen, dan kunt u altijd binnen 14 dagen van uw koop afzien door deze te annuleren. Zo zit u nergens aan vast, wel zo fijn. 

 

 

Online uw auto aanbetalen

 Als online kopen voor u nog een stap te ver is, dan kunnen wij u ook de mogelijkheid van aanbetaling bieden. Middels aanbetaling kunt u de auto reserveren. Er is dan nog geen koop op afstand tot stand gekomen, maar u geeft ons zo wel de opdracht om voor u de auto vast te houden voor een mogelijke aankoop.  

Hoe werkt het?

  1. Uw occasion kunt u reserveren door 10% van de verkoopprijs aan te betalen. Dit kunt u doen door op de knop Aanbetalen te klikken bij de betreffende occasion en de aanbetaling te doen. Deze aanbetaling wordt verrekend met het uiteindelijke aankoopbedrag. Indien u alsnog besluit binnen 14 dagen om de occasion niet te kopen, ontvangt u de aanbetaling terug.

 2. Nadat Dahab Auto’s uw bevestiging en betaling heeft ontvangen, neemt één van onze verkoopadviseurs direct contact met u op over de vervolgstappen. Bijvoorbeeld het verkopen van uw huidige auto of het afsluiten van een financiering. Ook kunt u direct een afspraak maken voor de levering van de auto. Houdt u er wel rekening mee dat wij in het weekend geen auto’s afleveren.

3. Bij aflevering wordt de occasion door  één van onze verkoopadviseurs aan u overhandigd. Bij aflevering kunt u van te voren of ter plaatse het resterende aankoopbedrag betalen. Vervolgens wordt de auto overgeschreven en is daarmee uw eigendom. Dit kunnen wij allemaal ter plaatse, eventueel bij u thuis organiseren, zodat u meteen van uw auto kunt genieten. 

 

 

Vragen?

Neem contact met ons op

Al onze medewerkers staan klaar om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Heeft u vragen of advies nodig? Neem dan gerust contact met ons op.

Cookweg 21,
4462 HE Goes

Online uw auto kopen?

Bij Dahab Auto's kan het!

Heeft u vragen over het online kopen van een auto uit onze voorraad? Maak dan een afspraak.

"*" geeft vereiste velden aan

Uw gegevens*
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Over Dahab Auto’s

Als klant staat u bij ons centraal. Met meer dan 100 geselecteerde top occasions, scherpe onderhoud tarieven en een moderne werkplaats doen wij altijd ons best om uw wensen waar te maken!

Contactloze Proefrit

Met onze contactloze proefrit geven wij jou de mogelijkheid om contactloos jouw droomauto proef te rijden.

Wielenshop

In onze webshop vindt u altijd de juiste banden en velgen. Met ons ruime assortiment kunnen wij alle soorten en maten banden en velgen leveren voor elk type voertuig.

Heeft u ons aanbod al gezien?

Wij hebben speciaal voor u meer dan 100 betrouwbare occasions geselecteerd. Benieuwd? Neem dan snel een kijkje in onze online showroom.