Aircoservice

Uw airco heeft onderhoud nodig om zijn werk goed te kunnen blijven doen. Laat daarom onze specialisten regelmatig uw airco controleren.

Airco controleren

Uw airco heeft onderhoud nodig om zijn werk goed te kunnen blijven doen. Laat daarom onze specialisten regelmatig uw airco controleren.

Een goed werkende airco in uw auto voorkomt het beslaan van uw voorruit en zorgt in de zomer voor een koele auto. Op deze manier kunt u in alle omstandigheden ontspannen en veilig blijven rijden. De interieurfilters houden schadelijke stoffen zoals pollen, roet, stofdeeltjes en onaangename geurtjes tegen, zodat de lucht in uw auto schoon en fris blijft.

Uw airco heeft onderhoud nodig om zijn werk goed te kunnen blijven doen. Laat daarom onze specialisten regelmatig uw airco controleren. Tijdens de aircoservice kijken we naar de temperatuur in uw auto en vullen wij uw airco bij, zodat u daarna weer fris op weg kunt.

De voordelen van onze aircoservice:

  • Onze AutoCrew-garages werken met Bosch-apparatuur, waarmee wij de airco controleren.
  • Wij testen zo of uw aircosysteem naar behoren functioneert.
  • Een schoon interieurfilter zorgt voor gegarandeerd schone en zuivere lucht in uw auto.
  • Een interieurfilter van Bosch zorgt voor minder vuilafzetting op de ventilator, de verwarming, het dashboard en de voorruit.

Maak daarom vandaag nog een afspraak bij één van onze AutoCrew-werkplaats in Goes en laat uw airco en interieurfilter nakijken!

Vragen?

Neem contact met ons op

Al onze medewerkers staan klaar om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Heeft u vragen of advies nodig? Neem dan gerust contact met ons op.

Cookweg 21,
4462 HE Goes

De airco van uw auto laten onderhouden?

Vul het onderstaande formulier in

Door vakkundig onderhoud aan de airco van uw auto rijdt u veilig met goed zicht en zorgt een goed onderhouden airco voor een comfortabel klimaat in uw auto.

Voorkeursdatum voor uw afspraak
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onderhoud

Om je auto in perfecte conditie te brengen en te houden, is onderhoud van je auto door échte professionals van essentieel belang.

APK

Bij Dahab Auto’s kunt u terecht voor de APK keuring van uw auto, ongeacht het merk en model. Maak nu een afspraak en wij zorgen ervoor dat u weer veilig de weg op kan.

Storingsdiagnose

Doorrijden is bij sommige storingen niet verstandig. We beschikken over geavanceerde diagnoseapparatuur waarmee we het geheugen van uw auto kunnen uitlezen.

Automaatbak spoelen

De oorzaak van de meeste schakelproblemen van auto’s met een automaatbak is vuil. Wij kunnen uw automaatbak op professionele wijze flushen, daarmee kunt u transmissie problemen voorkomen.

Chiptuning

Chiptuning is het aanpassen van de motorsoftware voor verbetering van de prestaties. Elke auto is vanuit de fabriek uitgerust met standaard motorsoftware.

Kleppenstralen

De granulaat kleppenreinger zorgt ervoor dat demonteren van de cilinderkop niet nodig is, wat een 50% snellere service oplevert en u tot wel €2000,- kunt besparen.

Remmenservice

Uw remmen zijn van groot belang voor uw veiligheid. Laat daarom regelmatig uw remmen en remvloeistof controleren!

Heeft u ons aanbod al gezien?

Wij hebben speciaal voor u meer dan 100 betrouwbare occasions geselecteerd. Benieuwd? Neem dan snel een kijkje in onze online showroom.