Chiptuning prestaties

Voordat u uw auto laat chippen, wilt u natuurlijk weten wat u dit oplevert. Bij Dahab Auto’s hebben wij hiervoor een handige tool waarmee u op basis van de specificaties van uw auto van tevoren kunt bekijken wat het chiptunen van uw auto oplevert qua prestaties.

Selecteer de specificaties van uw auto en bekijk de prestaties na het chiptunen.

Vragen?

Neem contact met ons op

Al onze medewerkers staan klaar om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Heeft u vragen of advies nodig? Neem dan gerust contact met ons op.

Cookweg 21,
4462 HE Goes

Vraag een prijsopgaaf aan voor chiptuning

Vul het onderstaand formulier in

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onderhoud

Om je auto in perfecte conditie te brengen en te houden, is onderhoud van je auto door échte professionals van essentieel belang.

APK

Bij Dahab Auto’s kunt u terecht voor de APK keuring van uw auto, ongeacht het merk en model. Maak nu een afspraak en wij zorgen ervoor dat u weer veilig de weg op kan.

Storingsdiagnose

Doorrijden is bij sommige storingen niet verstandig. We beschikken over geavanceerde diagnoseapparatuur waarmee we het geheugen van uw auto kunnen uitlezen.

Aircoservice

Uw airco heeft onderhoud nodig om zijn werk goed te kunnen blijven doen. Laat daarom onze specialisten regelmatig uw airco controleren.

Automaatbak spoelen

De oorzaak van de meeste schakelproblemen van auto’s met een automaatbak is vuil. Wij kunnen uw automaatbak op professionele wijze flushen, daarmee kunt u transmissie problemen voorkomen.

Kleppenstralen

De granulaat kleppenreinger zorgt ervoor dat demonteren van de cilinderkop niet nodig is, wat een 50% snellere service oplevert en u tot wel €2000,- kunt besparen.

Remmenservice

Uw remmen zijn van groot belang voor uw veiligheid. Laat daarom regelmatig uw remmen en remvloeistof controleren!

Heeft u ons aanbod al gezien?

Wij hebben speciaal voor u meer dan 100 betrouwbare occasions geselecteerd. Benieuwd? Neem dan snel een kijkje in onze online showroom.