Remmenservice

Uw remmen zijn van groot belang voor uw veiligheid. Laat daarom regelmatig uw remmen en remvloeistof controleren!

Van groot belang voor uw veiligheid

Uw remmen zijn van groot belang voor uw veiligheid. Laat daarom regelmatig uw remmen en remvloeistof controleren!

Remmen zijn een van de belangrijkste onderdelen van uw auto
Uw remmen zijn van wezenlijk belang voor uw veiligheid en die van uw medeweggebruikers. Laat daarom regelmatig uw remmen en remvloeistof controleren. Maak vandaag nog een afspraak bij Dahab Auto’s in Goes!

Denk aan uw remvloeistof
Remvloeistof is belangrijk, omdat dit de kracht overbrengt van het rempedaal naar de remmen. Als de remvloeistof te oud is of vervuild is met waterdruppeltjes, dan kan de remwerking afnemen met wel 90%! Hierdoor zal de auto in het slechtste geval vrijwel niet meer remmen. Het tijdig vervangen van remvloeistof is dus absoluut noodzakelijk.

Bij elke onderhoudsbeurt controleren wij uw remmen en de remvloeistof.
Maak vandaag nog een afspraak voor een controle van uw remmen!

Vragen?

Neem contact met ons op

Al onze medewerkers staan klaar om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Heeft u vragen of advies nodig? Neem dan gerust contact met ons op.

Cookweg 21,
4462 HE Goes

Ervaart u klachten aan de remmen van uw auto?

Wacht dan niet!

Voor uw veiligheid is het noodzaak om de remmen van de auto spoedig na te laten kijken. Vul het onderstaande formulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op voor een afspraak.

Voorkeursdatum voor uw afspraak
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onderhoud

Kiezen voor onderhoud bij Dahab Auto’s betekent niet alleen de beste service, maar ook het beste onderhoud voor de voordeligste prijs.

APK

Bij Dahab Auto’s kunt u terecht voor de APK keuring van uw auto, ongeacht het merk en model. Maak nu een afspraak en wij zorgen ervoor dat u weer veilig de weg op kan.

Storingsdiagnose

Doorrijden is bij sommige storingen niet verstandig. We beschikken over geavanceerde diagnoseapparatuur waarmee we het geheugen van uw auto kunnen uitlezen.

Aircoservice

Uw airco heeft onderhoud nodig om zijn werk goed te kunnen blijven doen. Laat daarom onze specialisten regelmatig uw airco controleren.

Automaatbak spoelen

De oorzaak van de meeste schakelproblemen van auto’s met een automaatbak is vuil. Wij kunnen uw automaatbak op professionele wijze flushen, daarmee kunt u transmissie problemen voorkomen.

Chiptuning

Chiptuning is het aanpassen van de motorsoftware voor verbetering van de prestaties. Elke auto is vanuit de fabriek uitgerust met standaard motorsoftware.

Kleppenstralen

De granulaat kleppenreinger zorgt ervoor dat demonteren van de cilinderkop niet nodig is, wat een 50% snellere service oplevert en u tot wel €2000,- kunt besparen.

Heeft u ons aanbod al gezien?

Wij hebben speciaal voor u meer dan 100 betrouwbare occasions geselecteerd. Benieuwd? Neem dan snel een kijkje in onze online showroom.