Zoekopdracht

Staat de auto die u zoekt niet in onze voorraad? Dan gaan we graag voor u opzoek naar de juiste occasion.

U kunt hieronder aangeven wat voor auto u zoekt. Onze specialisten hebben meestal binnen een week uw droomauto gevonden!

Vragen?

Neem contact met ons op

Al onze medewerkers staan klaar om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Heeft u vragen of advies nodig? Neem dan gerust contact met ons op.

Cookweg 21,
4462 HE Goes

Staat uw droomauto niet in onze voorraad?

Wij gaan voor u op zoek!

Met onze jarenlange ervaring en contacten in de autohandel gaan wij met uw wensen aan de slag om de auto te vinden die bij u past. Vul het formulier voor een zoekopdracht.

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Financial Lease

Met Financial Lease maakt u gebruik van de mogelijkheid om een occasion te leasen zonder dat dit ten koste gaat van uw liquiditeit.

Autoverzekering

Auto op jouw naam? Altijd een autoverzekering afsluiten! Vraag hier vrijblijvend een offerte aan.

Garantie

Garantie en zekerheid zijn erg belangrijk wanneer u een auto wilt kopen. Dahab Auto’s biedt u daarom een passend afleverpakket voor de prijs en garantievorm die u wenst.

Inkoop

Wilt u uw auto aan ons verkopen?

Verkochte auto’s

Hier vindt u een overzicht van de door ons verkochte auto’s.

Werkplaats

Kiezen voor onderhoud bij Dahab Auto’s betekent niet alleen de beste service, maar ook het beste onderhoud voor de voordeligste prijs.

Heeft u ons aanbod al gezien?

Wij hebben speciaal voor u meer dan 100 betrouwbare occasions geselecteerd. Benieuwd? Neem dan snel een kijkje in onze online showroom.